HOBIVER UKK

Olemme siirtyneet vuoden 2019 aikana Hobiver -oppilashallintajärjestelmään. Järjestelmä toimii sekä selaimella että ladattavalla puhelinsovelluksella. Ominaisuuksia tulee koko ajan lisää. Tässä usein kysyttyjä kysymyksiä:

MITEN KIRJAUDUN HOBIVERIIN?

Oppilaalla on oma Hobiver-tili, jonka käyttäjätunnukset luodaan kaikkiin sähköpostiosoitteisiin, jotka annetaan ilmoittautumislomakkeessa (huoltaja(t) ja oppilas). Sähköpostiin tulee kirjautumiskutsu, ensimmäisellä kirjautumiskerralla tilille luodaan itse salasana.

Hobiver-tilille kirjaudutaan osoitteesta https://jyvaskylantanssiopisto.hobiver.com/

MITÄ TIETOJA HOBIVERISTA LÖYTYY?

Oppilaan omalla sivulla näkyvät aktiiviset tunnit, niiden läsnäolot sekä aiemmat opinnot. Hobiverin kautta voi itse muokata yhteystietojaan ja sieltä löytyvät myös lukukausimaksulaskut.

EN OLE SAANUT HOBIVERIN AKTIVOINTILINKKIÄ, MITEN TOIMIN?

Ilmoittautumislomakkeen lähettämisen jälkeen ilmoittautuminen käsitellään toimistossa. Kun lomake on käsitelty ja hyväksytty, oppilas saa Hobiverin aktivointikoodin sähköpostiinsa. Mikäli vahvistusta ei kuulu 1-3 päivän sisällä, tarkista roskaposti. Ongelmatilanteissa Hobiverin asiakaspalvelu tai toimistomme auttavat mielellään.

ILMOITTAUTUMINEN EI ONNISTU

Mikäli ilmoittautumisen tekeminen ei jostain syystä onnistu, kokeile seuraavia: Sulje sovellus tai selain ja yritä tehdä ilmoittautuminen uudelleen. Kysy apua läheiseltäsi. Mikäli et edelleenkään onnistu ilmoittautumisessa, ole rohkeasti yhteydessä toimistoon joko yhdistys@jyvaskylantanssiopisto.org tai puhelimitse 044 3699700.

MITEN ILMOITTAUDUN UUSILLE TUNNEILLE?

Uudet oppilaat, joilla ei ole Hobiver-tiliä, ilmoittautuvat osoitteessa: https://jyvaskylantanssiopisto.hobiver.com/ilmo

Oppilaat, joilla on jo Hobiver-tunnukset, ilmoittautuvat oman tilin kautta, eli tällöin tulee ensin kirjautua omalle tilille: https://jyvaskylantanssiopisto.hobiver.com/

HALUAN MUUTTAA TUNTEJANI, MITEN TOIMIN?

Ilmoittautumislomakkeen lähettämisen jälkeen tunteja voi muuttaa, vähentää ja lisätä lähettämällä sähköpostia yhdistys@jyvaskylantanssiopisto.org. Tunteja ei voi muuttaa itse.

HALUAN PERUA ILMOITTAUTUMISENI, MITEN TOIMIN?

Ilmoita peruutuksesta viipymättä sähköpostilla yhdistys@jyvaskylantanssiopisto.org. Suullinen maininta opettajalle ei riitä. Peruutusehdot löytyvät tarkemmin täältä.

POISSAOLOJEN KORVAAMINEN

Mikäli oppilaalle tulee poissaoloja, hän voi käydä korvaamassa ne muilla haluamillaan tunneilla. Korvaustunti voi olla samaa tai eri lajia, kuin miltä poissaolo on tullut. Suosituksena on valita samantasoinen tai helpompi tunti. Korvaustunneille ei tarvitse ilmoittautua erikseeen. Opettaja merkitsee poissaolot niiltä tunneilta, joilta poissaoloja tulee. Tämän jälkeen nämä poissaolot jäävät järjestelmään. Oppilas näkee kirjautumalla Hobiveriin omilla tunnuksillaan  tuntinsa ja niiden alla läsnäolot esim. 10/16, joka tarkoittaa että käymättä on 6 kertaa. Kun oppilas menee korvaamaan haluamalleen tunnille, hänen tulee mainita tästä tunnin opettajalle, jolloin opettaja saa merkittyä korvauskerran käytetyksi.

MIKSI TUNTIEN HINTA NÄKYY LIIAN SUURENA?

Laskutiedot tulevat näkyviin omille sivuille. Lukukauden opinnoissa näkyvä hinta ei ole lopullinen laskun summa.  Esim. passi- ja muut alennukset eivät ole hinnassa mukana. Laskun summa näkyy Laskut -kohdassa, ja sielläkin summa voi olla hetken aikaa liian suuri, ennen kuin olemme ehtineet muokata laskun valmiiksi. Samassa kohdassa näkyy myös laskun lähetys- ja eräpäivä.

SAIN LASKUN SÄHKÖPOSTIINI. MISTÄ LÖYDÄN LASKUN VIITENUMERON?

Laskut lähtevät Maventa-laskutusverkon kautta ja tulevat maksajalle sähköpostin liitteenä. Laskusta viitenumero löytyy alareunasta. Viitenumeron käyttö on ehdottoman tärkeää, jotta maksu kirjautuu oikein maksetuksi.

EN OLE SAANUT LASKUA SÄHKÖPOSTIINI / HUKKASIN SÄHKÖPOSTILASKUNI, MITÄ TEEN?

Laskun voi nähdä ja tarvittaessa myös tulostaa oman Hobiver-tilin kautta. Laskun voi maksaa Hobiverin kautta löytyvillä tiedoilla.

NÄENKÖ TUNNIN AJANKOHTAISEN OPPILASMÄÄRÄN?

Nykyisen lukukauden opinnoissa oppilas näkee ryhmän alla ilmoittautumisjärjestysnumeronsa, ei tunnin ajankohtaista oppilasmäärää.

VOINKO ILMOITTAUTUA JONOPAIKALLE?

Ilmoittautumislomakkeessa näkyy punaisella merkintä jos tunti on täynnä. Tunnille voi kuitenkin ilmoittautua jonoon. Oman jonotustilanteensa voi tarkistaa omalta hobiver-sivulta. Jos tunnin alla oleva paikkaluku on alle tai tasan maksimimäärän, esim. 29/30, oppilas on mahtunut ryhmään. Jos luku taas on yli maksimimäärän, esim. 31/30, oppilas on jonossa. Paikkaluku päivittyy jos tunnilta vapautuu paikkoja. Jonossa oleva oppilas ei voi osallistua tunnille. Jos oppilas pääsee jonosta tunnille, siitä tulee ilmoitus sähköpostilla. Muistathan heti peruuttaa paikkasi tunnilta jos tiedät ettet pääse osallistumaan, jotta paikka vapautuu seuraavalle.

MIKSI MINUN TARVITSEE ANTAA HENKILÖTUNNUKSENI ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ?

Tarvitsemme sekä oppilaan että huoltajan henkilötunnuksen varmistuaksemme oikeasta henkilöllisyydestä sekä opintotietojen rekisteröintiä että laskutusta varten.

TÄMÄ SIVU PÄIVITTYY SITÄ MUKAA KUN UUSIA KYSYMYKSIÄ ILMENEE!