Uusi oppilashallintajärjestelmä

Siirrymme kesän aikana uuteen Hobiver -oppilashallintajärjestelmään. Tässä usein kysyttyjä kysymyksiä:

MITEN KIRJAUDUN HOBIVERIIN?

Jatkossa oppilaalla on oma Hobiver-tili, jonka käyttäjätunnukset luodaan kaikkiin sähköpostiosoitteisiin, jotka annetaan ilmoittautumislomakkeessa (huoltaja(t) ja oppilas). Sähköpostiin tulee kirjautumiskutsu, ensimmäisellä kirjautumiskerralla tilille luodaan itse salasana.

Oppilaan omalla sivulla näkyvät aktiiviset tunnit, aiemmat opinnot ja siellä voi itse muokata yhteystietojaan. Ensimmäisen ilmoittautumiskerran jälkeen oppilaan tulee ennen ilmoittautumista ensin kirjautua tilille täyttääkseen ilmoittautumislomakkeen.

Hobiver-tilille kirjaudutaan osoitteesta https://jyvaskylantanssiopisto.hobiver.com/

HALUAN MUUTTAA TUNTEJANI, MITEN TOIMIN?

Ilmoittautumislomakkeen lähettämisen jälkeen tunteja voi muuttaa, vähentää ja lisätä lähettämällä sähköpostia yhdistys@jyvaskylantanssiopisto.org. Tunteja ei voi muuttaa itse.

HALUAN PERUA ILMOITTAUTUMISENI, MITEN TOIMIN?

Kesälukukaudelle osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen to 30.5.2019. Kauden aikana ilmoittautuneilla ei ole maksutonta peruutusoikeutta. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse yhdistys@jyvaskylantanssiopisto.org. Jos osallistumista ei ole peruuttanut viimeiseen peruutuspäivään mennessä, lasku tulee maksaa kokonaisuudessaan. Dance Factory -leireille ilmoittautuminen on sitova 13.5. jälkeen, tämän jälkeen leiriä ei voi enää peruuttaa maksutta.

MIKSI TUNTIEN HINTA NÄKYY LIIAN SUURENA?

Laskutiedot tulevat näkyviin omille sivuille. Lukukauden opinnoissa näkyvä hinta ei ole lopullinen laskun summa.  Esim. passi- ja muut alennukset eivät ole hinnassa mukana. Laskun summa näkyy Laskut -kohdassa, ja sielläkin summa voi olla hetken aikaa liian suuri, ennen kuin olemme ehtineet muokata laskun valmiiksi. Samassa kohdassa näkyy myös laskun lähetys- ja eräpäivä.

MISTÄ NÄEN OLENKO MAHTUNUT RYHMÄÄN?

Oppilas saa ilmoituksen sähköpostiin kun ilmoittautuminen on käsitelty. Tämän jälkeen oppilas näkee omilla sivuillaan aktiiviset tuntinsa. Tunnin nimen alapuolella on merkintä paikasta. Jos tämä on alle maksimimäärän, esim. 21/30, oppilas on mahtunut ryhmään. Jos luku taas on yli maksimimäärän, esim. 31/30, oppilas on jonossa. Paikkaluku päivittyy jos tunnilta vapautuu paikkoja. Jonossa oleva oppilas ei voi osallistua tunnille. Oppilaan tulee itse seurata jonotilannetta. Muistathan heti peruuttaa paikkasi tunnilta jos tiedät ettet pääse osallistumaan, jotta paikka vapautuu seuraavalle!

 

TÄMÄ SIVU PÄIVITTYY SITÄ MUKAA KUN UUSIA KYSYMYKSIÄ ILMENEE!