TULOSSA Jazzpilates ja Pilates-Alexander tekniikka lyhytkurssi

Syys-lokakuussa on tilaisuus päästä tutustumaan kahteen uutuustuntiin,

Jazzpilates ja Pilates-Alexander tekniikka.

Tunnit sisältävät kehonhuollollisia osioita mielen hyvinvointiin yhdistettynä. Tunnit pidetään yhden kerran lyhytkursseina.

Lue alta infot, sekä tuntikuvaukset ja ilmoittaudu mukaan.

JAZZPILATES 

Aika: LA 7.9. klo 15.15-16.15

Paikka: Kalervonkatu 8, yläsali

Opettaja: tanssinopettaja, pilatesohjaaja LitT Marjaana ”Mansku” Siljamäki

Hinta: 15€

Kenelle: Avoin taso

Tunnin alussa tehdään kehoa kokonaisvaltaisesti vahvistavia helppoja jazztanssilämmittelyitä seisten. Lattialla jatketaan pilatesliikkeillä musiikin tahtiin ja tunti päätetään dynaamisiin venyttelyihin. Huolimatta aiemmasta tanssitaustasta tai sen puuttumisesta kaikki ovat tänne tervetulleita kokeilemaan hieman erilaista pilatestuntia musiikista nauttien. Let´s Groove!

PILATES JA ALEXANDER-TEKNIIKKA 

Aika: LA 5.10 klo 15.00-16.30

Paikka: Vapaudenkatu 48, sali 4

Opettajat: Pilatesohjaaja, tanssinopettaja Marjaana ”Mansku” Siljamäki ja Alexander-tekniikan ja äänenkäytön opettaja Anne Alanne

Hinta: 20€

Kenelle: Avoin taso

Pilatesta ja Alexander-tekniikkaa yhdistävällä tunnilla on tavoitteena oppia työtapoja kehon ja mielen hyvinvoinnin lisäämiseen. Teemme monipuolisesti erilaisia kehonhallintaliikkeitä rauhalliseen tahtiin. Alexander-tekniikan opettaja ohjaa kosketuksen avulla löytämään kevyemmän, vähemmän työtä vaativan tavan liikkua. Ohjauksessa opetellaan huomaamaan liikkumisen ja ajattelun tapoja, jotka haittaavat pään ja selän välistä tasapainoa. Pilates-menetelmä taas vahvistaa syviä vatsalihaksia ja keskivartaloa, lisää liikkuvuutta ja kohentaa ryhtiä sekä pitää selän terveenä.

Ilmoittautumiset:

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen yhdistys@jyvaskylantanssiopisto.org