Syyslukukausi käynnistyy 20.8.

Tanssiopiston toimisto on avoinna 27.7. alkaen päivittäin klo 9-15.

Lukukauden 2020-21 lukujärjestys on julkaistu. Lukujärjestys on päivitetty 4.8.

Lukukauden 2020-21 tuntisuositukset tulevat tänä vuonna sähköpostitse 5.-7.8 välisenä aikana.

Ilmoittautuminen tunneille alkaa 8.8.

EK-hakutilaisuudet ovat 10.-11.8.

Syyslukukausi alkaa to 20.8.

INFO UUSIEN OPPILAIDEN VANHEMMILLE

LA 22.8. klo 12.00. VAPAUDENKATU 48-50.

Tervetuloa tapaamaan Tanssiopiston rehtoria ja tutustumaan opiston käytäntöihin, lukuvuoden tapahtumiin sekä tanssin perusopetuksen opetussuunnitelmaan.

INFO EK- ja VEK-RYHMÄLÄISILLE

PE 14.8. KLO 16.15. VAPAUDENKATU 48-50.

EK-ryhmiin valitut julkaistaan klo 16.00. Infossa tietoa VEK- ja EK-ryhmien opetuksesta ja tanssin perusopetuksen laajasta oppimäärästä.

REHTORIN TERVEHDYS

Alkamassa on Jyväskylän Tanssiopiston 17. toimintavuosi. Uuteen lukuvuoteen heijastuu yhä keväällä puhjenneen koronapandemian vaikutukset. Pystymme kuitenkin opetus- ja kulttuuriministeriöltä saamamme tuen avulla takaamaan että tanssituntien tarjonta on runsasta, monipuolista ja kaikki ikä- ja tasoryhmät huomioivaa. Tuki myös mahdollistaa kevään käymättä jääneiden tuntien korvaamisen vielä syyslukukaudella mikäli korvattavaa on vielä jäljellä. Keväältä siirtyi Street- ja PA-lajien SM-kilpailut syyskuulle eli kisaryhmien tiivis harjoituskausi on jo käynnistynyt. Uudet kisaryhmät valitaan sitten vasta näiden kisojen jälkeen syyskuussa.

Esiintyviin Ek-ryhmiin on haut elokuun puolessa välissä. Ek-ryhmät valmistavat syksyn aikana tanssisadun Pieni Merenneito, sen esitykset ovat marras ja joulukuussa. Syyskuun Tanssin Aika festivaalilla on Tanssiopiston oppilaat mukana Virpi Pahkisen Monolit Polygon teoksessa. Paljon muutakin esitys- ja näytöstoimintaa on lukuvuodelle suunniteltu. Tanssin iloa kaikille!

Rehtori Tuija Nikkilä