Syyslukukausi käynnistyy 20.8.

Tanssiopiston toimisto on avoinna 27.7. alkaen päivittäin klo 9-15.

Lukukauden 2020-21 lukujärjestys on julkaistu. Lukujärjestys on päivitetty 4.8.

Ilmoittautuminen tunneille on alkanut 8.8.

Syyslukukausi alkaa to 20.8.

 

INFO UUSIEN OPPILAIDEN VANHEMMILLE  PERUTTU !!!

LA 22.8. klo 12.00. VAPAUDENKATU 48-50.

Tervetuloa tapaamaan Tanssiopiston rehtoria ja tutustumaan opiston käytäntöihin, lukuvuoden tapahtumiin sekä tanssin perusopetuksen opetussuunnitelmaan.

REHTORIN TERVEHDYS

Alkamassa on Jyväskylän Tanssiopiston 17. toimintavuosi. Uuteen lukuvuoteen heijastuu yhä keväällä puhjenneen koronapandemian vaikutukset. Pystymme kuitenkin opetus- ja kulttuuriministeriöltä saamamme tuen avulla takaamaan että tanssituntien tarjonta on runsasta, monipuolista ja kaikki ikä- ja tasoryhmät huomioivaa. Tuki myös mahdollistaa kevään käymättä jääneiden tuntien korvaamisen vielä syyslukukaudella mikäli korvattavaa on vielä jäljellä. Keväältä siirtyi Street- ja PA-lajien SM-kilpailut syyskuulle eli kisaryhmien tiivis harjoituskausi on jo käynnistynyt. Uudet kisaryhmät valitaan sitten vasta näiden kisojen jälkeen syyskuussa.

Esiintyviin Ek-ryhmiin on haut elokuun puolessa välissä. Ek-ryhmät valmistavat syksyn aikana tanssisadun Pieni Merenneito, sen esitykset ovat marras ja joulukuussa. Syyskuun Tanssin Aika festivaalilla on Tanssiopiston oppilaat mukana Virpi Pahkisen Monolit Polygon teoksessa. Paljon muutakin esitys- ja näytöstoimintaa on lukuvuodelle suunniteltu. Tanssin iloa kaikille!

Rehtori Tuija Nikkilä