Maksut

LUKUKAUSIMAKSUT

Taulukossa ovat Jyväskylän Tanssiyhdistys ry:n jäsenten lukukausimaksut syys- ja kevätlukukausille 2020-2021.

Muille kuin jäsenille maksut ovat 40 € taulukon hintoja suuremmat. Jyväskylän Tanssiyhdistys ry:n jäseneksi liitytään tunneille ilmoittautuessa. Jäsenmaksu on 10€ lukukaudessa ja se maksetaan jokaisen lukukausimaksun yhteydessä. Lue lisää jäsenyydestä.

Jos oppilas käy eripituisilla tunneilla laskutetaan pidemmät tunnit aina ensimmäisinä. Esimerkki: Oppilas (jäsen) käy tunnilla kolme kertaa viikossa: 75 min + 60 min + 45 min. Hinnat 205 € + 125 € + 80 € = 410 € (ei jäsen 530 €).

Lukukausimaksu maksetaan kaksi kertaa lukuvuodessa. Laskut lähetetään  syyskuussa ja helmikuussa ja ne maksetaan eräpäivään mennessä. Oppilas voi valita ilmoittautumisvaiheessa sähköposti- tai kirjelaskun (kirjelaskulisä 3 €). Laskuista lähetetään eräpäivän jälkeen yksi maksumuistutus ja tämän jälkeen ne menevät perintään.

Erityistapauksissa (esim. lääkärintodistuksella) voidaan ennakkoon sopia puolen lukukauden (8 opetusviikkoa) maksusta, joka on 60 % koko lukukausimaksusta.

Lukukausimaksun voi maksaa erissä vain erillisellä sopimuksella, otathan yhteyttä sähköpostitse yhdistys@jyvaskylantanssiopisto.org. Lukukausimaksun erät eivät ole jaksomaksuja, jotka voisi keskeytettäessä jättää maksamatta.

Tunnin pituus 1. viikkotunti 2. viikkotunti 3. viikkotunti 4. viikkotunti yli 4 viikkotuntia
30 min 130 €
45 min 155 € + 100 € + 80 € + 60 €
60 min 180 € + 125 € + 105 € + 85 € rajaton 525 €
75 min 205 € + 150 € + 130 € rajaton 525 €
90 min 230 € + 175 € rajaton 525 €

PASSIT

RAJATON TANSSIPASSI
Sisältää rajoittamattoman tuntimäärän lukukauden aikana. Rajattoman passin tunteja ei voi korvata seuraavalla lukukaudella. Jäsenet 525 €, muut 595 €.

ERIKOISKOULUTUSRYHMIEN PASSIT
EK-passit on tarkoitettu EK- ja VEK-ryhmiin valituille oppilaille ja ne sisältävät tanssituntien lisäksi esiintymiset, koreografiaharjoitukset, tanssitietousopinnot sekä EK-leirin. Passi laskutetaan viikkotuntimäärän mukaan.

 • Pieni EK-PASSI    395 €,  3-4 viikkotuntia
 • Keski EK-PASSI   445 €,  5-6 viikkotuntia
 • Iso EK-PASSI       495 €,  7-8 viikkotuntia

ALENNUKSET LUKUKAUSIMAKSUISTA

LUKUKAUSIMAKSU ON PALJOUSALENNUS
Kun sitoutuu opintoihin koko lukukaudeksi tai vähintään puolilukukaudeksi, tulevat opinnot edullisemmaksi. Lukukausimaksulla tuntihinta on noin 8-13 € riippuen tunnin pituudesta. Lyhyemmät opiskelujaksot maksetaan kertatuntimaksun 15 € mukaan. Lukukausimaksut sisältävät 16 opetusviikkoa syksyllä ja 17 keväällä.

TANSSIPASSIEN ALENNUKSET
Mitä useampi tunti viikossa, sitä edullisempi on yksittäisen tunnin hinta, halvimmillaan passeilla tuntihinta on alle 2 €.

JÄSENALENNUS
Jyväskylän Tanssiyhdistys ry:n jäsenmaksulla saat tuntuvan alennuksen (40€/viikkotunti) lukukausimaksuihin. Yllä olevassa taulukossa näkyvät jäsenten lukukausimaksut. Jäseneksi liitytään ilmoittautumisen yhteydessä ja jäsenmaksu 10 € laskutetaan jokaisen lukukausimaksun (syys-, kevät- ja kesälukukausi) yhteydessä.

PERHEALENNUS
Perhealennus on 15 € lukukausimaksusta jokaiselle samassa taloudessa asuvalle oppilaalle. Perhealennusta ei saa passihinnoista, kisaryhmämaksuista, puolilukukausimaksusta, kesälukukauden maksuista eikä opiskelija-alennuksen kanssa.

OPISKELIJA-ALENNUS
Yli 18 -vuotiaat ja itsenäisesti asuvat opiskelijat saavat 30 € alennuksen lukukausimaksusta toimittamalla toimistoon kopion opiskelijakortista tai opiskelutodistuksesta 12.9 (syyslukukausi) / 30.1 (kevätlukukausi) mennessä. Opiskelija-alennusta ei saa passihinnoista, kisaryhmämaksuista, puolilukukausimaksuista, kesälukukaudella eikä perhealennuksen kanssa.

Opiskelija-alennuksen saadaksesi tulee sinun täyttää seuraavat ehdot:

 • Opiskelet päätoimisesti ja palkatta yliopistossa, korkeakoulussa tai ammattikorkeakoulussa ja toimitat meille opiskelijakortin tai muun todistuksen opiskelijavalinnasta kuluvan lukukauden lukuvuosimerkinnällä varustettuna eräpäivään mennessä.
 • Toisen asteen opiskelijoiden (ammatillisessa oppilaitoksessa tai lukiossa opiskelevat) tulee alennuksen saamiseksi toimittaa opiskelijatodistus sekä itsenäinen vuokrasopimus, joissa molemmissa näkyy voimassaoloaika kuluvalta lukuvuodelta.
 • Lähetä kuva opiskelijakortista/todistuksesta sekä vuokrasopimuksesta sähköpostitse eräpäivään mennessä. Kuva voi olla skannattu tai esim kännykkäkameralla otettu. Näin olet oikeutettu opiskelija-alennukseen.

SENIORIALENNUS
60+ tunneilla alennus on -30% lukukausimaksusta. Ei voi liittää muita alennuksia.

ERITYISRYHMIEN tunti Iloa Tanssista alkaa syyskuussa. Opetuskertoja on 14. Alennus on -30 % normaalista lukukausimaksusta. Ei voi liittää muita alennuksia.

SAAVUTETTAVUUSTUKI Jyväskylän tanssiyhdistys ry:ltä voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella vapaaoppilas- tai osittain taloudellisesti tuettua oppilaspaikkaa (TATU). Hakuaika 1.- 31.8. yhdistys@jyvaskylantanssiopisto.org. Paikkoja on rajoitetusti.

KORVAUSKÄYTÄNNÖT

 • Yksittäiset poissalolot voi korvata saman lukukauden aikana. Opettaja kirjaa korvauksen suoraan Hobiver-järjestelmään.
 • Tunteja voi korvata saman tai alemman tason tunneilla.
 • Korvauksia voi tehdä myös seuraavalla lukukaudella, mikäli osallistuu lukukaudelle vähintään minimimaksulla. Syys- ja kevätlukukauden minimimaksu on puolilukukausimaksu, kesälukukauden minimimaksu on pieni passi. Näitä korvauksia varten tulee hakea korvauslippuja toimistosta lukukauden päätyttyä. Opettajat eivät enää jaa korvauslippuja.
 • Syyslukukauden korvauslippuja voi käyttää kevätlukukaudella talvilomaan asti. Kevätlukukauden lipuilla voi korvata kesälukukaudella. Kesälukukautta voi korvata syksyllä ainoastaan erikoistapauksissa (esim. lääkärintodistuksella).
 • Rajattoman passin tunteja ei voi korvata seuraavalla lukukaudella.
 • Pidemmissä sairastapauksissa korvaukset voidaan siirtää erikseen sopimalla myös myöhemmille lukukausille, mikäli oppilas rekisteröityy sille lukukaudelle vähintään minimimaksulla. Minimimaksu on syys- ja kevätlukukaudella puolilukukausimaksu, kesäjaksolla pikkupassi.

 

KISAMAKSUT

LASTEN KISARYHMÄTUNTI lasketaan yhdeksi viikkotunniksi lukukausimaksuun. Kaikki kilpailukulut (FDO:n jäsenmaksu, osallistumismaksu, kilpailulupamaksu, puvustus, matkat ja mahdollinen majoitus) maksetaan erikseen.

JUNIOREIDEN JA AIKUISTEN MUODOSTELMA KISARYHMÄN maksu on EK-passilaisille 150 €, jäsenille 190 € ja muille 250 € lukukaudessa.

JUNIOREIDEN JA AIKUISTEN PIENRYHMÄSSÄ maksu on EK-passilaisille 160 €, jäsenille 200 € ja muille 260 € lukukaudessa.

Useammassa kisaryhmässä ollessa toisen ryhmän maksu on –50 %. Maksu laskutetaan kaksi kertaa vuodessa. Muodostelmien ja pienryhmien kisamaksujen hintaan sisältyy ryhmän koreografiatunnit. Kaikki kilpailukulut (FDO:n jäsenmaksu, osallistumismaksu, kilpailulupamaksu, matkat, puvustus sekä mahdollinen majoitus) maksetaan erikseen.

SOOLO VALMENNUSPAKETTI sisältää kilpailukoreografian ja sen harjoittamisen sekä salivuokran 8 h. Hinta 400 €.

DUO VALMENNUSPAKETTI sisältää kilpailukoreografian ja sen harjoittamisen sekä salivuokran 10 h. Hinta 500 €.

KESÄLUKUKAUSI 2021

Kesäjaksolle, Läpi Kesän -tunneille ja lasten ja nuorten leireille on omat maksut. Hinnasto julkaistaan keväällä.

MUUT MAKSUT

PERSONAL DANCE TRAINERIN YKSITYISTUNTI
Tanssiopiston salissa 60 € / 60 min. Ei voi liittää alennuksia.

YKSITYINEN RYHMÄTUNTI
Tanssiopiston salissa 100 € / 60 min. Ei voi liittää alennuksia.

KERTAKÄYNNIT
Maksetaan tunnin alussa käteisellä ja tasarahalla opettajalle á 15€. Yksi kokeilukerta on ilmainen sekä syys- ja kevätlukukausilla aloittaville oppilaille.

AMMATTILAISHINNAT
Kertaluontoiset tanssitunnit ammattilaisille á 10€ (Ammattilaiseksi katsotaan Temen ja/tai Keski-Suomen Tanssinkeskuksen jäsenet, sekä sännöllistä tanssinopetusta harjoittavat opettajat)

PUOLILUKUKAUSIMAKSU
Erityistapauksissa (esim. lääkärintodistuksella) voidaan ennakkoon sopia puolen lukukauden (8 opetusviikkoa) maksusta, joka on 60 % lukukausimaksusta.

Maksuvälineenä käy myös:
EPASSI SPORTTI & KULTTUURI verkkomaksu,
EDENRED Finland Oy mobiilimaksu ja virikesetelit sekä
SMARTUM setelit tai maksu Polku-palvelun kautta.
Edellä mainitut maksuvälineet ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa esimerkiksi lapsen tanssitunteja.

Lukukausimaksun suorittaminen ePassilla

Saatuasi laskun voit maksaa sen ePassin mobiilisovelluksella tai ePassin verkkopalvelussa seuraavasti:

1) Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi ePassin verkkosivulla www.epassi.fi
2) Valitse sivuvalikosta ”Verkkomaksut”.
3) Kirjoita palveluntarjoajan nimi ”Valitse palveluntarjoaja” -kenttään ja valitse palveluntarjoajan nimi.
4) Täytä vaaditut kentät ja paina ”Maksa” -painiketta, joka ilmestyy, kun kaikki tiedot on täytetty. Maksu veloitetaan saldostasi saman tien.
5) Saat sähköpostiisi tositteen maksusta, jonka voit tarvittaessa näyttää palveluntarjoajalle.

Lähde: https://www.epassi.fi/

SALIEN VUOKRAUS

Tanssiopiston oppilaat saavat käyttää saleja ilman varausta, mikäli salissa on tilaa eikä muita varauksia ole. Lopputöiden ja Show Up -esitysten tekijät voivat varata saleja etukäteen opettajilta/toimistosta maksutta. Jos oppilaat haluavat varata salin harjoitellakseen muita omia tanssejaan, salivuokra on 10€ /h. Muille kuin oppilaille sekä esim. ulkopuoliseen opetuskäyttöön salivuokra on 15-20 € / h.

Salin käyttäjät, muistattehan olla tarkkana äänentoiston liittimien kanssa, jotta kaiuttimet eivät mene rikki!

TIIVISKURSSIEN JA WORKSHOPIEN PERUUTUSEHDOT

• Jos peruutus tehdään 7 vrk ennen kurssin alkua on peruutus maksuton.
• Jos peruutus tehdään 4 vrk ennen kurssin alkua maksetaan puolet maksusta.
• 0-3 vrk ennen tehdyistä peruutuksista tai saapumatta jättämisestä maksetaan täysi maksu.

Sairastapauksissa ainoastaan lääkärintodistuksella peruutus on täysin maksuton.