Maksut

LUKUKAUSIMAKSUT

Taulukossa ovat Jyväskylän Tanssiyhdistys ry:n jäsenten lukukausimaksut syys- ja kevätlukukausille 2019-2020.

Muille kuin jäsenille maksut ovat 40 € taulukon hintoja suuremmat. Jyväskylän Tanssiyhdistys ry:n jäseneksi liitytään tunneille ilmoittautuessa. Jäsenmaksu 10€/lukukaudessa maksetaan jokaisen lukukausimaksun yhteydessä. Lue lisää jäsenyydestä.

Jos oppilas käy eripituisilla tunneilla laskutetaan pidemmät tunnit aina ensimmäisinä. Esimerkki: Oppilas (jäsen) käy tunnilla kolme kertaa viikossa: 75 min + 60 min + 45 min. Hinnat 200 € + 125 € + 90 € = 415 € (ei jäsen 535 €).

Lukukausimaksu maksetaan kaksi kertaa lukuvuodessa. Laskut lähetetään  syyskuussa ja helmikuussa ja ne maksetaan eräpäivään mennessä. Oppilas voi valita ilmoittautumisvaiheessa sähköposti- tai kirjelaskun (kirjelaskulisä 3 €), sekä mahdollisten erien määrän (lisämaksu 3 € / erä).  Laskutus hoituu Maventa-verkkolaskutuksen kautta. Laskuista lähetetään eräpäivän jälkeen yksi maksumuistutus ja tämän jälkeen ne menevät perintään.

Erityistapauksissa (esim. lääkärintodistuksella) voidaan ennakkoon sopia puolen lukukauden (8 opetusviikkoa) maksusta, joka on 60 % koko lukukausimaksusta.

Tunnin pituus 1. viikkotunti 2. viikkotunti 3. viikkotunti 4. viikkotunti yli 4 viikkotuntia
30 min 130 €
45 min 155 € + 110 € + 90 € + 90 €
60 min 180 € + 125 € + 100 € + 100 € passit 445-525 €
75 min 200 € + 135 € + 110 € + 110 € passit 445-525 €
90 min 220 € + 145 € + 120 € + 120 € passit 445-525 €

PASSIT

RAJATON TANSSIPASSI
Sisältää rajoittamattoman tuntimäärän lukukauden aikana. Rajattoman passin tunteja ei voi korvata seuraavalla lukukaudella. Jäsenet 525 €, muut 595 €.

ERIKOISKOULUTUSRYHMIEN PASSIT
EK-passit on tarkoitettu EK- ja VEK-ryhmiin valituille oppilaille ja ne sisältävät tanssituntien lisäksi esiintymiset, koreografiaharjoitukset, tanssitietousopinnot sekä EK-leirin. Passi laskutetaan viikkotuntimäärän mukaan.

  • Pieni EK-PASSI    395 € sisältää 3-4 viikkotuntia
  • Keski EK-PASSI   445 € sisältää 5-6 viikkotuntia
  • Iso EK-PASSI       495 € sisältää 7-8 viikkotuntia

ALENNUKSET LUKUKAUSIMAKSUISTA

LUKUKAUSIMAKSU ON PALJOUSALENNUS
Kun sitoutuu opintoihin koko lukukaudeksi tai vähintään puolilukukaudeksi, tulevat opinnot edullisemmaksi. Lukukausimaksulla tuntihinta on noin 8-13 € riippuen tunnin pituudesta. Lyhyemmät opiskelujaksot maksetaan kertatuntimaksun 15 € mukaan. Lukukausimaksut sisältävät 16 opetusviikkoa syksyllä ja 17 keväällä.

TANSSIPASSIEN ALENNUKSET
Mitä useampi tunti viikossa, sitä edullisempi on yksittäisen tunnin hinta, halvimmillaan passeilla tuntihinta on alle 2 €.

JÄSENALENNUS
Jyväskylän Tanssiyhdistys ry:n jäsenmaksulla saat tuntuvan alennuksen (40€/viikkotunti) lukukausimaksuihin. Yllä olevassa taulukossa näkyvät jäsenten lukukausimaksut. Jäseneksi liitytään ilmoittautumisen yhteydessä ja jäsenmaksu 10 € laskutetaan jokaisen lukukausimaksun (syys-, kevät- ja kesälukukausi) yhteydessä.

PERHEALENNUS
Perhealennus on 15 € lukukausimaksusta jokaiselle samassa taloudessa asuvalle oppilaalle. Perhealennusta ei saa passihinnoista, kisaryhmämaksuista, puolilukukausimaksusta eikä opiskelija-alennuksen kanssa.

OPISKELIJA-ALENNUS
Yli 18 -vuotiaat ja itsenäisesti asuvat opiskelijat saavat 30 € alennuksen lukukausimaksusta toimittamalla toimistoon kopion opiskelijakortista tai opiskelutodistuksesta 12.9 (syyslukukausi) / 30.1 (kevätlukukausi) mennessä. Opiskelija-alennusta ei saa passihinnoista, kisaryhmämaksuista, puolilukukausimaksuista, kesälukukaudella eikä perhealennuksen kanssa.

Opiskelija-alennuksen saadaksesi tulee sinun täyttää seuraavat ehdot:

– Opiskelet päätoimisesti ja palkatta yliopistossa, korkeakoulussa tai ammattikorkeakoulussa ja toimitat meille opiskelijakortin tai muun todistuksen opiskelijavalinnasta kuluvan lukukauden lukuvuosimerkinnällä varustettuna eräpäivään mennessä.

– Toisen asteen opiskelijoiden (ammatillisessa oppilaitoksessa tai
lukiossa opiskelevat) tulee alennuksen saamiseksi toimittaa
opiskelijatodistus sekä itsenäinen vuokrasopimus, joissa molemmissa näkyy voimassaoloaika kuluvalta lukuvuodelta.

– Lähetä kuva opiskelijakortista/todistuksesta sekä vuokrasopimuksesta sähköpostitse eräpäivään mennessä. Kuva voi olla skannattu tai esim kännykkäkameralla otettu. Näin olet oikeutettu opiskelija-alennukseen.

SENIORIALENNUS
60+ tunneilla alennus on -30% lukukausimaksusta. Ei voi liittää muita alennuksia.

ERITYISRYHMIEN tunnit Iloa Tanssista ja Erityis Hip Hop alkavat syyskuussa. Opetuskertoja on 14. Alennus on -30 % normaalista lukukausimaksusta. Ei voi liittää muita alennuksia.

SAAVUTETTAVUUSTUKI Jyväskylän tanssiyhdistys ry:ltä voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella vapaaoppilas- tai osittain taloudellisesti tuettua oppilaspaikkaa (TATU). Hakuaika 1.- 31.8. yhdistys@jyvaskylantanssiopisto.org. Paikkoja on rajoitetusti.

KISAMAKSUT 2019-20

LASTEN KISARYHMÄTUNTI lasketaan yhdeksi viikkotunniksi lukukausimaksuun. Kaikki kilpailukulut (FDO:n jäsenmaksu, osallistumismaksu, kilpailulupamaksu, puvustus, matkat ja mahdollinen majoitus) maksetaan erikseen.

JUNIOREIDEN JA AIKUISTEN MUODOSTELMA KISARYHMÄN maksu on EK-passilaisille 150 €, jäsenille 190 € ja muille 250 € lukukaudessa.

JUNIOREIDEN JA AIKUISTEN PIENRYHMÄSSÄ maksu on EK-passilaisille 160 €, jäsenille 200 € ja muille 260 € lukukaudessa.

Useammassa kisaryhmässä ollessa toisen ryhmän maksu on –50 %. Maksu laskutetaan kaksi kertaa vuodessa. Muodostelmien ja pienryhmien kisamaksujen hintaan sisältyy ryhmän koreografiatunnit. Kaikki kilpailukulut (FDO:n jäsenmaksu, osallistumismaksu, kilpailulupamaksu, matkat, puvustus sekä mahdollinen majoitus) maksetaan erikseen.

SOOLO VALMENNUSPAKETTI sisältää kilpailukoreografian ja sen harjoittamisen sekä salivuokran 8 h. Hinta 350 €.

DUO VALMENNUSPAKETTI sisältää kilpailukoreografian ja sen harjoittamisen sekä salivuokran 10 h. Hinta 440 €.

 KESÄLUKUKAUSI 2019

Kesälukukauden hinnoittelu on muuttunut. Kesäjakson tunneille ja Läpi kesän –kursseille on omat maksut ja niille ilmoittaudutaan erillisillä lomakkeilla. Hinnat Jyväskylän Tanssiyhdistys ry:n jäsenet / ei-jäsenet. Jäseneksi voi liittyä maksamalla 20 € kesälukukausimaksun yhteydessä.

KESÄJAKSO

1-3 tuntia kertatuntimaksulla 15 € tunti
pikkupassi (sisältää 4-5 h) 50 / 75 €
keskipassi (sisältää 6-8 h) 80 / 105 €
iso passi (sisältää 9-11 h) 110 / 135 €
rajaton kesäjaksopassi (yli 11 h) 150 / 175 €

TANSSIEN LÄPI KESÄN -KURSSIT

1 kurssi (8h) 80 € / 105 €
2 kurssia (16h) 120 € / 145 €
3 kurssia (24h) 140 € / 165 €
rajaton läpi kesän –passi (yli 3 kurssia) 150 € / 175 €

Rajaton kesäjaksopassi + rajaton läpi kesän -passi yhteensä 250 € / 300 €.

Kesälukukauden laskut lähetetään sähköpostitse/paperilaskuna. Kevätlukukauden korvauslippuja voi käyttää kesällä kun kirjautuu kesälukukaudelle vähintään minimimaksulla (kesäjakson pikkupassi 50 € tai läpi kesän 1 kurssin maksu 80 €). Ilmoittaudu lomakkeella vain niille tunneille, joista maksat. Kevään korvauslipuilla voit mennä tunneille etukäteen varaamatta mikäli tunnilla on tilaa. Kesälukukauden poissaoloja voi korvata kesälukukauden aikana, korvausten siirto seuraavalle lukukaudelle onnistuu vain lääkärintodistuksella.

DANCE FACTORY -LEIRIT

Kokopäiväleirin hinta on 140 €.

MUUT MAKSUT

PERSONAL DANCE TRAINERIN YKSITYISTUNTI
Tanssiopiston salissa 60 € / 60 min. Ei voi liittää alennuksia.

YKSITYINEN RYHMÄTUNTI
Tanssiopiston salissa 100 € / 60 min. Ei voi liittää alennuksia.

KERTAKÄYNNIT
maksetaan tunnin alussa käteisellä ja tasarahalla opettajalle á 15 €. Yksi kokeilukerta on ilmainen sekä syys- ja kevätlukukausilla aloittaville oppilaille.

PUOLILUKUKAUSIMAKSU
Erityistapauksissa (esim. lääkärintodistuksella) voidaan ennakkoon sopia puolen lukukauden (8 opetusviikkoa) maksusta, joka on 60 % lukukausimaksusta.

EPASSI SPORTTI&KULTTUURI (verkkomaksu) sekä SMARTUM (setelit tai maksu Polku-palvelun kautta) käyvät maksuvälineenä. Epassi ja Smartum ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa esimerkiksi lapsen tanssitunteja.

Lukukausimaksun suorittaminen ePassilla. Saatuasi laskun voit maksaa sen ePassin verkkopalvelussa seuraavasti:

1) Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi ePassin verkkosivulla www.epassi.fi
2) Valitse sivuvalikosta ”Verkkomaksut”.
3) Kirjoita palveluntarjoajan nimi ”Valitse palveluntarjoaja” -kenttään ja valitse palveluntarjoajan nimi.
4) Täytä vaaditut kentät ja paina ”Maksa” -painiketta, joka ilmestyy, kun kaikki tiedot on täytetty. Maksu veloitetaan saldostasi saman tien.
5) Saat sähköpostiisi tositteen maksusta, jonka voit tarvittaessa näyttää palveluntarjoajalle.

Lähde: https://www.epassi.fi/

SALIEN VUOKRAUS
Tanssiopiston oppilaat saavat käyttää saleja ilman varausta, mikäli salissa on tilaa eikä muita varauksia ole. Lopputöiden ja Show Up -esitysten tekijät voivat varata saleja etukäteen opettajilta/toimistosta maksutta. Jos oppilaat haluavat varata salin harjoitellakseen muita omia tanssejaan, salivuokra on 7,50 /h. Muille kuin oppilaille sekä esim. ulkopuoliseen opetuskäyttöön salivuokra on 15-20 € / h.

Salin käyttäjät, muistattehan olla tarkkana äänentoiston liittimien kanssa, jotta kaiuttimet eivät mene rikki!

KORVAUSKÄYTÄNNÖT

  • Yksittäiset poissalolot voi korvata saman lukukauden aikana. Korvauslippua ei tarvita, opettaja kirjaa korvauksen suoraan Hobiver-järjestelmään.
  • Tunteja voi korvata saman tai alemman tason tunneilla.
  • Korvauksia voi tehdä myös seuraavalla lukukaudella, mikäli osallistuu lukukaudelle vähintään minimimaksulla. Syys- ja kevätlukukauden minimimaksu on puolilukukausimaksu, kesälukukauden minimimaksu on pieni passi. Näitä korvauksia varten tulee hakea vanhanmallisia korvauslippuja toimistosta lukukauden päätyttyä. Opettajat eivät enää jaa korvauslippuja.
  • Syyslukukauden korvauslippuja voi käyttää kevätlukukaudella talvilomaan asti. Kevätlukukauden lipuilla voi korvata kesälukukaudella. Kesälukukautta voi korvata syksyllä ainoastaan erikoistapauksissa (esim. lääkärintodistuksella).
  • Rajattoman passin tunteja ei voi korvata seuraavalla lukukaudella.
  • Pidemmissä sairastapauksissa korvaukset voidaan siirtää erikseen sopimalla myös myöhemmille lukukausille, mikäli oppilas rekisteröityy sille lukukaudelle vähintään minimimaksulla. Minimimaksu on syys- ja kevätlukukaudella puolilukukausimaksu, kesäjaksolla pikkupassi.