Maksut

LUKUKAUSIMAKSUT

Taulukossa ovat Jyväskylän Tanssiyhdistys ry:n jäsenten lukukausimaksut syys- ja kevätlukukausille 2018-2019.

Muille kuin jäsenille maksut ovat 40 € taulukon hintoja suuremmat. Jyväskylän Tanssiyhdistys ry:n jäseneksi liitytään tunneille ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenmaksu on lukuvuodessa 20 €. Lue lisää jäsenyydestä.

Jos oppilas käy eripituisilla tunneilla laskutetaan pidemmät tunnit aina ensimmäisinä. Esimerkki: Oppilas (jäsen) käy tunnilla kolme kertaa viikossa: 75 min + 60 min + 45 min. Maksut: 200 € + 125 € + 90 € = yhteensä lukukausimaksu on 415 € (ei-jäsen 535 €).

Lukukausimaksu maksetaan kaksi kertaa lukuvuodessa. Laskut lähetetään sähköpostitse syyskuussa ja helmikuussa ja ne maksetaan eräpäivään mennessä. Ennen eräpäivää voidaan tarvittaessa sopia maksujärjestelyistä. Maksumuistutuksiin lisätään viivästyskorko 11 % ja huomautusmaksu 5 €. Toisen maksumuistutuksen jälkeen perinnän suorittaa perintätoimisto.

Erityistapauksissa (esim. lääkärintodistuksella) voidaan ennakkoon sopia puolen lukukauden (8 opetusviikkoa) maksusta, joka on 60 % koko lukukausimaksusta.

Tunnin pituus 1. viikkotunti 2. viikkotunti 3. viikkotunti 4. viikkotunti yli 4 viikkotuntia
45 min 155 € + 110 € + 90 € + 90 €
60 min 180 € + 125 € + 100 € + 100 € passit 440-520 €
75 min 200 € + 135 € + 110 € + 110 € passit 440-520 €
90 min 220 € + 145 € + 120 € + 120 € passit 440-520 €

PASSIT

RAJATON TANSSIPASSI
Sisältää rajoittamattoman tuntimäärän lukukauden aikana. Rajattoman passin tunteja ei voi korvata seuraavalla lukukaudella. Jäsenet 520 €, muut 590 €.

ERIKOISKOULUTUSRYHMIEN PASSIT
EK-passit on tarkoitettu ryhmiin valituille oppilaille ja sisältävät tanssituntien lisäksi esiintymiset, koreografiaharjoitukset ja tanssitietousopinnot sekä EK-leirin. Passi laskutetaan viikkotuntimäärän mukaan.

  • Pieni EK-PASSI    390 € sisältää 3-4 viikkotuntia
  • Keski EK-PASSI   440 € sisältää 5-6 viikkotuntia
  • Iso EK-PASSI       490 € sisältää 7-8 viikkotuntia

ALENNUKSET LUKUKAUSIMAKSUISTA

LUKUKAUSIMAKSU ON PALJOUSALENNUS
Kun sitoutuu opintoihin koko lukukaudeksi tai vähintään puolilukukaudeksi, tulevat opinnot edullisemmaksi. Lukukausimaksulla tuntihinta on noin 8-13 € riippuen tunnin pituudesta. Lyhyemmät opiskelujaksot maksetaan kertatuntimaksun 15 € mukaan. Lukukausimaksut sisältävät 16 opetusviikkoa syksyllä ja 17 keväällä.

TANSSIPASSIEN ALENNUKSET
Mitä useampi tunti viikossa, sitä edullisempi on yksittäisen tunnin hinta, halvimmillaan passeilla tuntihinta on alle 2 €.

JÄSENALENNUS
Jyväskylän Tanssiyhdistys ry:n 20 € jäsenmaksulla lukuvuodessa saat tuntuvan alennuksen (40€/viikkotunti) lukukausimaksuihin. Yllä olevassa taulukossa näkyvät jäsenten lukukausimaksut. Jäseneksi liitytään ilmoittautumisen yhteydessä ja jäsenmaksu laskutetaan ensimmäisen lukukausimaksun yhteydessä.

PERHEALENNUS
Perhealennus on 15 € lukukausimaksusta jokaiselle samassa taloudessa asuvalle oppilaalle. Perhealennusta ei saa passihinnoista, kisaryhmämaksuista, puolilukukausimaksusta eikä opiskelija-alennuksen kanssa.

OPISKELIJA-ALENNUS
Yli 18 vuotiaat opiskelijat, jotka eivät asu samassa taloudessa vanhempiensa kanssa saavat 30 € alennuksen lukukausimaksusta toimittamalla toimistoon kopion opiskelijakortista tai opiskelutodistuksesta. Opiskelija-alennusta ei saa passihinnoista, kisaryhmämaksuista, puolilukukausimaksuista, eikä perhealennuksen kanssa.

KAVERIALENNUS
Jokaisesta kaveristasi, joka aloittaa tanssin uutena oppilaana sinun kutsumanasi, saat itsellesi seuraavan lukukauden maksusta 10 € kaverialennusta.

SENIORIALENNUS
60+ tunneilla alennus on -30% lukukausimaksusta. Ei voi liittää muita alennuksia.

ILOA TANSSISTA –tunnit alkavat syyskuussa. Opetuskertoja on 14. Alennus on -30 % normaalista lukukausimaksusta. Ei voi liittää muita alennuksia.

SAAVUTETTAVUUSTUKI Jyväskylän tanssiyhdistys ry:ltä voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella vapaaoppilas- tai osittain taloudellisesti tuettua oppilaspaikkaa (TATU). Hakuaika 1.- 31.8. yhdistys@jyvaskylantanssiopisto.org. Paikkoja on rajoitetusti.

KISAMAKSUT 2018-19

LASTEN KISARYHMÄTUNTI lasketaan yhdeksi viikkotunniksi lukukausimaksuun. Muut kilpailukulut (FDO:n henkilökohtainen jäsenmaksu ja kilpailulupamaksu, kisakohtainen osallistumismaksu, puvustus, matkat ja mahdollinen majoitus) maksetaan erikseen.

AIKUISTEN JA JUNIOREIDEN KISARYHMÄMAKSU on EK-ryhmäläisille 160 €, jäsenille 200 € ja muille 225 € lukukaudessa. Useammassa kisaryhmässä ollessa toisen ryhmän maksu -50 %. Maksu laskutetaan kaksi kertaa vuodessa. Hintaan sisältyy ryhmän tanssituntien lisäksi kilpailukoreografia, yksi kisakohtainen osallistumismaksu ja yksi edestakainen matka kilpailupaikalle yhteiskuljetuksilla. FDO:n henkilökohtainen jäsenmaksu ja kilpailulupamaksu, puvustus sekä mahdollinen majoitus eivät kuulu hintaan vaan ne maksetaan erikseen.

SOOLO VALMENNUSPAKETTI sisältää kilpailukoreografian ja sen harjoittamisen sekä salivuokran 8 h. Hinta 350 €.

DUO VALMENNUSPAKETTI sisältää kilpailukoreografian ja sen harjoittamisen sekä salivuokran 10 h. Hinta 440 €.

 KESÄLUKUKAUSI 2019

Kesälukukauden hinnoittelu on muuttunut. Kesäjakson tunneille ja Läpi kesän –kursseille on omat maksut ja niille ilmoittaudutaan erillisillä lomakkeilla. Hinnat Jyväskylän Tanssiyhdistys ry:n jäsenet / ei-jäsenet. Jäseneksi voi liittyä maksamalla 20 € kesälukukausimaksun yhteydessä.

KESÄJAKSO

1-3 tuntia kertatuntimaksulla 15 € tunti
pikkupassi (sisältää 4-5 h) 50 / 75 €
keskipassi (sisältää 6-8 h) 80 / 105 €
iso passi (sisältää 9-11 h) 110 / 135 €
rajaton kesäjaksopassi (yli 11 h) 150 / 175 €

TANSSIEN LÄPI KESÄN -KURSSIT

1 kurssi (8h) 80 € / 105 €
2 kurssia (16h) 120 € / 145 €
3 kurssia (24h) 140 € / 165 €
rajaton läpi kesän –passi (yli 3 kurssia) 150 € / 175 €

Rajaton kesäjaksopassi + rajaton läpi kesän -passi yhteensä 250 € / 300 €.

Kesälukukauden laskut lähetetään sähköpostitse/paperilaskuna. Kevätlukukauden korvauslippuja voi käyttää kesällä kun kirjautuu kesälukukaudelle vähintään minimimaksulla (kesäjakson pikkupassi 50 € tai läpi kesän 1 kurssin maksu 80 €). Ilmoittaudu lomakkeella vain niille tunneille, joista maksat. Kevään korvauslipuilla voit mennä tunneille etukäteen varaamatta mikäli tunnilla on tilaa. Kesälukukauden poissaoloja voi korvata kesälukukauden aikana, korvausten siirto seuraavalle lukukaudelle onnistuu vain lääkärintodistuksella.

DANCE FACTORY -LEIRIT

Kokopäiväleirin hinta on 140 €.

MUUT MAKSUT

PERSONAL DANCE TRAINERIN YKSITYISTUNTI
Tanssiopiston salissa 60 € / 60 min. Ei voi liittää alennuksia.

YKSITYINEN RYHMÄTUNTI
Tanssiopiston salissa 100 € / 60 min. Ei voi liittää alennuksia.

KERTAKÄYNNIT
maksetaan tunnin alussa käteisellä ja tasarahalla opettajalle á 15 €. Yksi kokeilukerta on ilmainen sekä syys- ja kevätlukukausilla aloittaville oppilaille.

PUOLILUKUKAUSIMAKSU
Erityistapauksissa (esim. lääkärintodistuksella) voidaan ennakkoon sopia puolen lukukauden (8 opetusviikkoa) maksusta, joka on 60 % lukukausimaksusta.

Epassi Sportti- ja Kulttuuri (verkkomaksu) sekä Smartum (setelit tai maksu Polku-palvelun kautta) käyvät maksuvälineenä. Epassi ja Smartum ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa esimerkiksi lapsen tanssitunteja. Tiedustele toimistosta.

SALIEN VUOKRAUS
Tanssiopiston oppilaat saavat käyttää saleja ilman varausta, mikäli salissa on tilaa eikä muita varauksia ole. Lopputöiden ja Show Up -esitysten tekijät voivat varata saleja etukäteen opettajilta/toimistosta maksutta. Jos oppilaat haluavat varata salin harjoitellakseen muita omia tanssejaan, salivuokra on 7,50 /h. Muille kuin oppilaille sekä esim. ulkopuoliseen opetuskäyttöön salivuokra on 15-20 € / h.

Salin käyttäjät, muistattehan olla tarkkana äänentoiston liittimien kanssa, jotta kaiuttimet eivät mene rikki!

KORVAUSKÄYTÄNNÖT

  • Yksittäisistä poissaloloista saa korvaustuntilippuja opettajilta.
  • Korvaustuntiliput ovat henkilökohtaisia. Poikkeustapauksissa (esim. jos korvaavaa tuntia ei ole) lapsen korvauslippuja voi käyttää oppilaana oleva perheenjäsen.
  • Tunteja voi korvata saman tai alemman tason tunneilla.
  • Korvaukset tulee tehdä pääsääntöisesti saman lukuvuoden aikana.
  • Korvaustuntilippuja voi käyttää myös seuraavan lukukauden aikana, jos osallistuu lukukaudelle vähintään minimimaksulla. Syys- ja kevätlukukauden minimimaksu on puolilukukausimaksu, kesälukukauden minimimaksu on pieni passi. Syyslukukauden korvauslippuja voi käyttää kevätlukukaudella talvilomaan asti. Kevätlukukauden lipuilla voi korvata kesälukukaudella. Kesälukukauden käymättömiä tunteja voi korvata syyslukukaudella.
  • Rajattoman passin tunteja ei voi korvata seuraavalla lukukaudella. Rajattomalla passilla voi käydä korvaamassa kyseessä olevan lukukauden aikana ilman korvauslippuja.
  • Pidemmissä sairastapauksissa korvaukset voidaan siirtää myös myöhemmille lukukausille, mikäli oppilas rekisteröityy sille lukukaudelle vähintään minimimaksulla. Minimimaksu on syys- ja kevätlukukaudella puolilukukausimaksu, kesäjaksolla pikkupassi.