Verkkoilmoittautumislomake

Lähetä ilmoittautumisesi Jyväskylän Tanssiopiston tunneille alla olevalla verkkolomakkeella. Ilmoittautuminen on voimassa koko lukuvuoden 2018-19 (syys- ja kevätlukukausi). Vahvistamme ilmoittautumisen sähköpostitse.

YHTEYSTIEDOT (alle 18 vuotiailta huoltajan tiedot)

Sähköposti*

Matkapuhelin*

OPPILAAN TIEDOT

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Kotikunta

Katuosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Matkapuhelin

Sähköposti

Aloitan opinnot

HUOLTAJAN TIEDOT

Nimi

Osoite (jos eri kuin yllä)

TANSSIYHDISTYKSEN JÄSENYYS

Haluan olla Jyväskylän Tanssiyhdistys ry:n jäsen lukuvuonna 18-19. Jäsenenä maksan lukuvuodessa 20 € jäsenmaksun, jäsenetuna saan alennuksen lukukausimaksuista.

KylläEi

TUNTITIEDOT

Laji/t ja tuntien numero/t*

Perhetunnille (nro 100, 163) osallistuvan sisaruksen nimi ja syntymäaika

Tunnille (nro 3, 100, 163) osallistuvan aikuisen nimi ja syntymäaika

PERHEALENNUS

Jyväskylän Tanssiopistossa opiskelevien perheenjäsenten nimet ja tuntien numerot

KAVERIALENNUS

Olen uusi oppilas ja tulin tanssitunneille kaverini suosituksesta. Kaverini saa 10 € alennuksen seuraavasta lukukausimaksustaan. Kaverini nimi on:

OPISKELIJA-ALENNUS

Opiskelija-alennuksen saadaksesi toimita kuva lukuvuonna 2018-19 voimassa olevasta opiskelijakortista tai kopio opiskelutodistuksesta toimistoon, yhdistys@jyvaskylantanssiopisto.org.


1. Lähetä lomake huolellisesti täytettynä ennen kuin aloitat tunnit. Oppilaspaikka on vahvistettu kun saat hyväksymisilmoituksen Yhteystiedot -kenttään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

2. Ilmoittautuminen on voimassa koko lukuvuoden (syys- ja kevätlukukausi). Lukukausimaksu lähetetään kaksi kertaa vuodessa. Mikäli oppilas ei osallistu kevätlukukauden opetukseen, on peruutus tehtävä kirjallisesti tai sähköpostilla 7.1.2019 mennessä, jotta keväästä ei tule maksua.

3. Kaikki muutokset tunteihin on ilmoitettava sähköpostilla, muuten ne eivät rekisteröidy oppilaan tietoihin.

4. Tanssiopiston toimintaa dokumentoidaan valokuvin ja videoin. Esitysten ja tuntitilanteiden taltiointi on tärkeä osa oppimisprosessia. Kaikki julkaisemamme materiaali on tarkoin valittua emmekä julkaise sopimatonta materiaalia missään muodossa.

Annan suostumukseni kuvieni käyttöön Tanssiopiston www-sivuilla, somessa, painotuotteissa sekä esitysten dvd-taltioinneissa. Huomioithan, että mahdollinen käyttökielto hankaloittaa oppilaan osallistumista esityksiin.

KylläEi

5. Olen tutustunut Jyväskylän Tanssiopiston koulutussääntöihin, jotka ovat esitteessä ja www-sivuilla (linkki alla). Lähettämällä tämän lomakkeen sitoudun noudattamaan niitä.

Koulutussäännöt -sivu

Paina lähetä-painiketta vain kerran ja odota alle ilmestyvää vahvistusta.