Ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN VIIKKOTUNNEILLE LUKUVUODELLE 2018-19 ON PÄÄTTYNYT

Uudet oppilaat voivat osallistua halutessaan kevätlukukauden 2019 tunneille maksamalla kertamaksun 15 € / tunti suoraan opettajalle.

ILMOITTAUTUMINEN KESÄLUKUKAUDELLE 2019

Kesäjaksolle ja Läpi kesän -kursseille on omat erilliset ilmoittautumislomakkeet.

SIIRRY ILMOITTAUTUMISEEN TÄSTÄ.

Ilmoittautuminen on alkanut 12.4.2019. Tanssiopiston oppilashallinta siirtyy uuteen Hobiver-järjestelmään kesälukukauden aikana. Ilmoittautumisen yhteydessä oppilas (tai huoltaja) luo Hobiver-tilin, jolle kirjautumalla pääsee näkemään mm. omat aktiiviset tuntinsa sekä aiemmat opinnot ja jota kautta voi tarvittaessa muuttaa yhteystietojaan. Vastaisuudessa laskutus hoituu Hobiverin kautta ja myös laskutiedot ovat näkyvissä oppilaan omilla sivuilla. Oppilas voi valita ilmoittautumisvaiheessa sähköposti- tai kirjelaskun (kirjelaskulisä 3 €), sekä mahdollisten erien määrän (lisämaksu 3 € / erä).  Uusi oppilashallintajärjestelmä lähettää laskut, eräpäivän jälkeen maksumuistutukset ja sen jälkeen maksamattomat laskut perintään.

Hobiver lähettää ensimmäisen ilmoittautumisen jälkeen kirjautumispyynnön sähköpostiin. Salasanan luomisen jälkeen kirjautumissivu on https://jyvaskylantanssiopisto.hobiver.com/

Uuden järjestelmän käyttöönotto tarkoittaa harjoittelua niin oppilaille kuin henkilökunnallekin. Keräämme usein kysyttyjen kysymysten listaa tänne.

 

Kesälukukauden poissaoloja voi korvata kesälukukauden aikana, korvausten siirto seuraavalle lukukaudelle onnistuu vain lääkärintodistuksella. Tuntimuutokset tulee ilmoittaa viipymättä sähköpostitse yhdistys@jyvaskylantanssiopisto.org.

Kevätlukukauden korvauslippuja voi käyttää kesällä kun kirjautuu kesälukukaudelle vähintään minimimaksulla (kesäjakson pikkupassi 50 € tai läpi kesän 1 kurssin maksu 80 €). Ilmoittaudu lomakkeella vain niille tunneille, joista maksat. Kevään korvauslipuilla voit mennä tunneille etukäteen varaamatta mikäli tunnilla on tilaa.

DANCE FACTORY-LEIRIT

Kesän 2019 leirit ovat nyt täynnä. Tänä vuonna leirit olivat tosi suosittuja, eivätkä ihan kaikki halukkaat mahtuneet valitettavasti mukaan.

ILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODELLE 2019-2020

Ilmoittautuminen alkaa 1.8.2019.

PERUSTIETOJA ILMOITTAUTUMISESTA

 • Pääsääntöisesti viikkotunneille ilmoittaudutaan syyskauden alussa.
 • Ilmoittautuminen on voimassa koko lukuvuoden (syys- ja kevätlukukauden).
 • Oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
 • Ilmoittautuessasi sitoudut noudattamaan koulutussääntöjä.
 • Kesken lukuvuotta voidaan ottaa oppilaita vapaille oppilaspaikoille.
 • Ilmoita kesken lukuvuotta muuttuneet tuntisi ja yhteystietosi aina toimistoon.
 • Jos olet epävarma sinulle sopivasta tunnista, soita toimistoomme 044-3699700 arkisin 9-16.

ILMOITTAUTUMISEN PERUUTTAMINEN JA TUNTIMUUTOKSET

Ilmoittautumisen peruutus tai opintojen lopettaminen kesken lukuvuotta tulee ilmoittaa sähköpostilla yhdistys@jyvaskylantanssiopisto.org tai kirjallisesti toimistoon. Suullinen maininta opettajalle ei riitä.

LOPETTAMINEN SYYSKAUDELLA

 • yksi kokeilukerta on ilmainen. Ensimmäisen tunnin jälkeen voit vielä peruuttaa ilmoittautumisesi maksutta.
 • lopetusilmoitus kahden tai useamman opetusviikon jälkeen: maksetaan ilmoitukseen mennessä olleiden tuntien määrä kertamaksun mukaan riippumatta siitä onko tunneilla käyty vai ei.

LOPETTAMINEN KEVÄTKAUDELLA

 • kevätlukukaudelle osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen kevätlukukauden alkua eli  viimeistään 7.1.2019.
 • uusille oppilaille ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen.
 • lopetusilmoitus 7.1.2019 jälkeen: maksetaan ilmoitukseen mennessä olleiden tuntien määrä kertamaksun mukaan riippumatta siitä onko tunneilla käyty vai ei.

LOPETTAMINEN KESÄKAUDELLA

 • Kesälukukaudelle osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen to 30.5.2019. Kauden aikana ilmoittautuneilla ei ole maksutonta peruutusoikeutta. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse yhdistys@jyvaskylantanssiopisto.org. Jos osallistumista ei ole peruuttanut viimeiseen peruutuspäivään mennessä, lasku tulee maksaa kokonaisuudessaan.
 • Dance Factory -leireille ilmoittautuminen on sitova 13.5. jälkeen, tämän jälkeen leiriä ei voi enää peruuttaa maksutta.

TUNTIMUUTOKSET

 • Voit vaihtaa tuntia kesken lukukauden, jos haluamallasi tunnilla on vapaita oppilaspaikkoja.
 • Ilmoita tuntien muutokset aina heti toimistoon sähköpostilla. Suullinen maininta opettajalle ei riitä.
 • Ylemmälle tasolle voi siirtyä vain opettajan suosituksesta.
 • Toimistossa annetaan tarvittaessa opintoneuvontaa.