Hybriditunnit

Täältä löydät kaikki tunnit, jotka järjestetään hybridinä (osa oppilaista salissa lähiopetuksessa, osa etänä Zoomin kautta).

Tuntien opettajat infoavat omia oppilaitaan.

 

Listaus etä- ja hybriditunneista

 

Uusimuotoista opetusta poikkeustilanteessa!
Osa aikuisten sekä osa yli 15 v. tunneista toteutetaan hybridi- ja osa etäopetuksena, jotta kaikille taataan mahdollisuus osallistua tanssitunteihin turvallisesti. Hybridiopetuksessa salissa on kerralla vain osa oppilaista ja osa etäyhteyden päässä vuoroja vaihdellen. Näin kaikilla on mahdollisuus sekä pienryhmä opetukseen että etäopetukseen mutta opettajalle ilmoittamalla voi myös halutessaan valita osallistumisen vain etäopetukseen.
Osa aikuisten tunneista jatkuu lähiopetuksena pienryhmissä ja osa toteutetaan vain Zoomin kautta etänä, koska halusimme tarjota aikuisoppilaillemme mahdollisimman monipuolisia mahdollisuuksia osallistua tunteihin.

Opettajat tiedottavat oppilaitaan tunteihin liittyvistä järjestelyistä. Nämä poikkeusjärjestelyt ovat voimassa maaliskuun loppuun saakka ja niitä voidaan jatkaa tarvittaessa mikäli kaupungin aikuisten harrastustoiminnan rajoitukset siitä vielä jatkuvat.
Jokaista syksyn tai kevään poissaolokertaa vastaan saa käydä korvaamassa etänä kahdella etä- tai hybriditunnilla.
Etä- ja hybridituntien kautta tarjoutuu myös oivallinen mahdollisuus korvata omia sekä loppusyksyn opetuksen keskeytyksestä johtuneita poissaoloja. Avaamme siis kaikki etä- ja hybriditunnit korvausmahdollisuuksiksi kaikille (myös rajattomalla passilla) halukkaille lajista riippumatta. Jokaista syksyn tai kevään poissaolokertaa vastaan saa
käydä korvaamassa kahdella etä- tai hybriditunnilla. Pyydä sähköpostilla linkki haluamillesi korvaustunneille.