Mira Saarinen

Opetusaineet Hip Hop | Hip Hop tekniikka | Hip Hop EK-I | Hip Hop EK-II

Fysioterapeutti ja liikuntaneuvoja. Lähtöisin Vaasasta, missä tanssinut ala-asteikäisestä asti eri tanssiryhmissä. Streettanssista kehkeytyi päälaji yläasteikäisenä, ja streettanssin SM-kisoissa Mira on kilpaillut tiiviisti vuodesta 2003 asti. Vuosien varrella Mira on kilpaillut lisäksi myös show/jazz- ja diskotanssin SM-kisoissa. Streetlajeissa korkeimpina sijoituksina 1.sija hiphop duo-sarjassa 2013 ja katutanssimuodostelman kanssa saavutettu 1.sija keväällä 2018.

Tanssinopetus alkanut 2006 Vaasassa voimisteluseurassa, jonka jälkeen Mira on treenannut ja opettanut streetlajeja ja showtanssia 2009-2011 Vaasan tanssikoulu Kipinällä ja 2015-2016 Tanssikoulu Wimmalla Seinäjoella. Toiminut koreografina lukuisille kisaryhmille streettanssin SM-kisoissa, kuten duoille, pienryhmille ja muodostelmaryhmille junioreiden ja aikuisten sarjoissa sekä lasten sooloille.

Mira pyrkii treenaamaan monipuolisesti eri opettajien tunneilla, sekä Suomessa että ulkomailla.  Ulkomailta inspiraatiota on haettu mm. Lontoosta, Ruotsista ja Saksassa järjestetyltä Urban Dance Campilta (opettajina mm. Keone & Mariel Madrid, Jawn Ha, Quick Crew, Chris Martin, Meech, Pat Cruz)

Mira kokee että fysioterapeutin ja liikuntaneuvojan koulutuksista on valtavasti hyötyä tanssia opettaessa ja valmentaessa. Tärkeintä Miran tunneilla on kuitenkin päästä kehittymään ja oppimaan uutta, sekä saada virtaa ja iloa tanssista ja liikkeestä!