Emma Pekkala

Opetusaineet: Tanssifysio

Fysioterapeutti (erikoistuminen urheilufysioterapiaan, SUFT Ry.), valmentaja ja kouluttaja. Aikaisemmalta koulutukseltaan Emma on koulutettu hieroja/urheiluhieroja/personal trainer. Kiinnostus alaa kohtaan heräsi kuitenkin jo liikuntalääketieteen opinnoissa Kuopiossa vuonna 2005. Emma on opiskellut alaa useiden koulutusten ja kurssien myötä jo 15 vuoden ajan ja toiminut yrittäjänä alalla yli 11 vuotta.

Emma on aina liikkunut. Lajeja on ollut lapsuudesta tähän päivän monipuolisesti: salibandy, judo, pesäpallo, kaukalopallo, kuntosali, crossfit ja eri tassilajit. Tänä päivänä päälaji on hip hop, jota Emma on opiskellut Jyväskylän tanssiopistolla vuodesta 2018. Kisamenestystä on tullut v. 2019: Aikuiset 2 SM-Ikäkausimestaruuskisa, pienryhmä, sija 3. ja MM-kisa (Saksassa), sija 4. Pitkä tanssitausta (reilu 10v) löytyy erilaisista latinalaisista tansseista (päälajina reggaeton, salsa, parisalsa, dancehall, kizomba, bachata). Latino show SM-kisasta v. 2017, reggaeton pienryhmällä sija 9 (paras reggaeton ryhmä). Kilpaurheilutaustaa löytyy vielä fitneksen puolelta: Bikinifitness SM-kisa v. 2012, 9. sija.

”Olen valmentanut vuosien mittaan paljon. Asiakkaina on ollut lapsia, nuoria, aikuisia ja vanhuksia, kuntoliikkujista urheilijoihin (jalkapallo, jääkiekko, tanssi, maastopyöräily, salibandy, suunnistus, ratsastus, koripallo, nyrkkeily, crossfit). Olipa asiakkaana yksilö, ryhmä tai yritys, on perusajatus fysioterapiassa ja valmennuksessa aina sama: Ihmisen kehon tulee olla joustava, vahva ja hallittu, toiminnallinen ja toimiva, ketterä kokonaisuus. Ajattelen fysioterapeuttina ihmistä yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi, jolloin on otettava huomioon aina koko paketti! Valmentajana pyrin yksilöllisyyteen ja toimintani on aina tarkoituksenmukaista. Näissä hommissa pitää vähän keskittyä, mutta hauskaa valmennuksessa on aina!”