Performing Arts SM 2019 muodostelma audition

Jyväskylän Tanssiopisto hakee motivoituneita jatkotason tanssijoita Performing Arts SM 2019 kisaryhmiin. Aikuisten muodostelmaan haetaan tanssijoita kahdessa osassa, touko- ja elokuussa 2018. Toukokuun hakuun pyydetään ilmoittautumaan syksyllä 2018 varmasti jatkavat tanssijat ja elokuun hakuun voi ilmoittautua mikäli esim oma opiskelupaikka toisella paikkakunnalla varmistuu vasta kesän aikana.

Sinun tulee:
-kilpailuvuonna 2019 olla vähintään 16 vuotias
-omata vähintään 5 vuoden harrastustausta (tai vastaavat taidot) jostakin näistä: jazz, nyky, baletti, voimistelu. Katutanssitausta on ISO plussa jonkin edellämainitun lisäksi.
-pitkäjänteisyyttä
-sitoutumiskykyä
-oppimisen nälkää
-tiimityöskentelytaitoja
-heittäytymiskykyä

Mikäli tunnistit itsesi. Ilmoittaudu mukaan! Ilmoittautua voit sähköpostilla yhdistys@jyvaskylantanssiopisto.org

Haku I: 30.5. klo 18.00-19.00 Vaparin 2 sali
Haku II: 16.8. klo 18.00-19.30 Vaparin 2 sali
*Vapaudenkatu 48-50

Ryhmä treenaa säännöllisesti lukujärjestyksen mukaan. Vakiotreenit tulevat olemaan arkipäivinä ja lähempänä kilpailuja lisäharjoitukset ovat viikonloppuisin etukäteen sovittuina ajankohtina.

Ryhmän koreografina ja valmentajana toimii
Liisa Tirkkonen

Hae rohkeasti mukaan vaikket olisikaan aiemmin kilpaillut. Hyvä ryhmähenki, muiden ryhmäläisten kannustus ja tuki, sekä ammattitaitoinen ja kokenut opetus ja valmennus ovat avainasemassa läpi kauden. Mikäli heräsi jotain kysyttävää, olethan rohkeasti yhteydessä.