Maksut

LUKUKAUSIMAKSUT

Taulukossa ovat Jyväskylän Tanssiyhdistys ry:n jäsenten lukukausimaksut syys- ja kevätlukukausille 2017-2018.

Muille kuin jäsenille maksut ovat 40 € taulukon hintoja suuremmat. Jyväskylän Tanssiyhdistys ry:n jäseneksi liitytään tunneille ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenmaksu on lukuvuodessa 20 €. Lue lisää jäsenyydestä.

Jos oppilas käy eripituisilla tunneilla laskutetaan pidemmät tunnit aina ensimmäisinä. Esimerkki: Oppilas (jäsen) käy tunnilla kolme kertaa viikossa: 75 min + 60 min + 45 min. Maksut: 200 € + 125 € + 90 € = yhteensä lukukausimaksu on 415 € (muut 535 €).

Lukukausimaksu maksetaan kaksi kertaa lukuvuodessa. Laskut lähetetään sähköpostitse syyskuussa ja helmikuussa ja ne maksetaan eräpäivään mennessä. Ennen eräpäivää voidaan tarvittaessa sopia maksujärjestelyistä. Maksumuistutuksiin lisätään viivästyskorko 11 % ja huomautusmaksu 5 €. Toisen maksumuistutuksen jälkeen perinnän suorittaa perintätoimisto.

Erityistapauksissa (esim. lääkärintodistuksella) voidaan ennakkoon sopia puolen lukukauden (8 opetusviikkoa) maksusta, joka on 60 % koko lukukausimaksusta.

Tunnin pituus 1. viikkotunti 2. viikkotunti 3. viikkotunti 4. viikkotunti yli 4 viikkotuntia
45 min 155 € + 110 € + 90 € + 90 €
60 min 180 € + 125 € + 100 € + 100 € passit 440-520 €
75 min 200 € + 135 € + 110 € + 110 € passit 440-520 €
90 min 220 € + 145 € + 120 € + 120 € passit 440-520 €

PASSIT

RAJATON TANSSIPASSI
Sisältää rajoittamattoman tuntimäärän lukukauden aikana. Rajattoman passin tunteja ei voi korvata seuraavalla lukukaudella. Jäsenet 520 €, muut 590 €.

ERIKOISKOULUTUSRYHMIEN PASSIT
EK-passit on tarkoitettu ryhmiin valituille oppilaille ja sisältävät tanssituntien lisäksi esiintymiset, koreografiaharjoitukset ja tanssitietousopinnot sekä EK-leirin. Passi laskutetaan viikkotuntimäärän mukaan.

  • Pieni EK-PASSI    390 € sisältää 3-4 viikkotuntia
  • Keski EK-PASSI   440 € sisältää 5-6 viikkotuntia
  • Iso EK-PASSI       490 € sisältää 7-8 viikkotuntia

ALENNUKSET LUKUKAUSIMAKSUISTA

LUKUKAUSIMAKSU ON PALJOUSALENNUS
Kun sitoutuu opintoihin koko lukukaudeksi tai vähintään puolilukukaudeksi, tulevat opinnot edullisemmaksi. Lukukausimaksulla tuntihinta on noin 8-13 € riippuen tunnin pituudesta. Lyhyemmät opiskelujaksot maksetaan kertatuntimaksun 15 € mukaan. Lukukausimaksut sisältävät 16 opetusviikkoa syksyllä ja 17 keväällä.

TANSSIPASSIEN ALENNUKSET
Mitä useampi tunti viikossa, sitä edullisempi on yksittäisen tunnin hinta, halvimmillaan passeilla tuntihinta on alle 2 €.

JÄSENALENNUS
Jyväskylän Tanssiyhdistys ry:n 20 € jäsenmaksulla lukuvuodessa saat tuntuvan alennuksen (40€/viikkotunti) lukukausimaksuihin. Yllä olevassa taulukossa näkyvät jäsenten lukukausimaksut. Jäseneksi liitytään ilmoittautumisen yhteydessä ja jäsenmaksu laskutetaan ensimmäisen lukukausimaksun yhteydessä.

PERHEALENNUS
Perhealennus on 15 € lukukausimaksusta jokaiselle samassa taloudessa asuvalle oppilaalle. Perhealennusta ei saa passihinnoista, kisaryhmämaksuista, puolilukukausimaksusta eikä opiskelija-alennuksen kanssa.

OPISKELIJA-ALENNUS
Yli 18 vuotiaat opiskelijat, jotka eivät asu samassa taloudessa vanhempiensa kanssa saavat 30 € alennuksen lukukausimaksusta toimittamalla toimistoon kopion opiskelijakortista tai opiskelutodistuksesta. Opiskelija-alennusta ei saa passihinnoista, kisaryhmämaksuista, puolilukukausimaksuista, eikä perhealennuksen kanssa.

KAVERIALENNUS
Jokaisesta kaveristasi, joka aloittaa tanssin uutena oppilaana sinun kutsumanasi, saat itsellesi seuraavan lukukauden maksusta 10 € kaverialennusta.

SENIORIALENNUS
60+ tunneilla alennus on -30% lukukausimaksusta. Ei voi liittää muita alennuksia.

ILOA TANSSISTA –tunnit alkavat syyskuussa. Opetuskertoja on 14. Alennus on -30 % normaalista lukukausimaksusta. Ei voi liittää muita alennuksia.

KISAMAKSUT

LASTEN KISARYHMÄTUNTI lasketaan yhdeksi viikkotunniksi lukukausimaksuun. Muut kilpailukulut (FDO:n henkilökohtainen jäsenmaksu, osallistumismaksu, puvustus, matkat ja mahdollinen majoitus) maksetaan erikseen.

AIKUISTEN JA JUNIOREIDEN KISARYHMÄMAKSU on EK-passilaisille 200 € ja muille 220 € lukukaudessa. Maksu laskutetaan kaksi kertaa vuodessa. Hintaan sisältyy ryhmän tanssituntien lisäksi kilpailukoreografia, osallistumismaksu, FDO:n henkilökohtainen jäsenmaksu ja yksi edestakainen matka kilpailupaikalle yhteiskuljetuksilla. Puvustus sekä mahdollinen majoitus eivät kuulu hintaan vaan ne maksetaan erikseen. Kahdessa kisaryhmässä olijan toinen maksu on 50 % ensimmäisen kisaryhmän maksusta.

SOOLO tai DUO VALMENNUSPAKETTI sisältää kilpailukoreografian ja sen harjoittamisen (n. 10 h) sekä salin käytön. Hinta 350 €.

KESÄLUKUKAUSI 2018

Kesätanssipassi on voimassa kesäjaksolla 4.-15.6 sekä Läpi kesän -tunneilla 18.6-9.8.

1-3 tuntia kertatuntimaksulla 15 € tunti
pikkupassi (sisältää 4-5 h) 50 / 75 €
keskipassi (sisältää 6-8 h) 80 / 105 €
iso passi (sisältää 9-11 h) 110 / 135 €
rajaton kesäpassi 190 / 215 €

Hinnat Jyväskylän Tanssiyhdistys ry:n jäsenet/ ei-jäsenet. Jäseneksi voi liittyä 20€. Passihinnat lasketaan kokonaistuntimäärän mukaan (esim. pikkupassiin saa 5x 1h tuntia tai 2x 1.5h tuntia + 2 x 1h tuntia).

Kesäjakson tunnit maksetaan ennen kurssin alkua Jyväskylän Tanssiyhdistys ry:n tilille Nordea FI93 1045 3000 1591 69 ilmoittautumisen yhteydessä annetulla viitenumerolla.
Kesälukukauden aikana voi tarvittaessa lisätä tuntimäärää maksamalla erotuksen isompaan passiin suoraan tilille samalla viitenumerolla. Ilmoitathan tästä meille sähköpostilla yhdistys@jyvaskylantanssiopisto.org.

DANCE FACTORY  kokopäiväleirin hinta 100-140 €. Tarkemmat hintatiedot vahvistetaan toukokuussa.

TIIVISKURSSIT

Lukuvuoden aikana järjestettäville tiiviskursseille on kurssikohtaiset maksut. Kurssimaksut ovat edullisempia Jyväskylän Tanssiyhdistys ry:n jäsenille. Maksu maksetaan käteisellä ennen kurssin alkua kurssisihteerille.

MUUT MAKSUT

PERSONAL DANCE TRAINERIN YKSITYISTUNTI
Tanssiopiston salissa 60 € / 60 min. Ei voi liittää alennuksia.

RÄÄTÄLÖITY TANSSINOPETUS RYHMILLE
Tanssiopiston salissa 100 € / 60 min. Ei voi liittää alennuksia.

KERTAKÄYNNIT
maksetaan tunnin alussa käteisellä ja tasarahalla opettajalle á 15 €. Yksi kokeilukerta on ilmainen sekä syys- ja kevätlukukausilla aloittaville oppilaille.

PUOLILUKUKAUSIMAKSU
Erityistapauksissa (esim. lääkärintodistuksella) voidaan ennakkoon sopia puolen lukukauden (8 opetusviikkoa) maksusta, joka on 60 % lukukausimaksusta.

Epassi Sportti- ja Kulttuuri sekä Smartum käyvät maksuvälineenä. Epassi ja Smartum ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa esimerkiksi lapsen tanssitunteja. Tiedustele toimistosta.

KORVAUSKÄYTÄNNÖT

  • Yksittäisistä poissaloloista saa korvaustuntilippuja opettajilta.
  • Korvaustuntiliput ovat henkilökohtaisia. Poikkeustapauksissa (esim. jos korvaavaa tuntia ei ole) lapsen korvauslippuja voi käyttää oppilaana oleva perheenjäsen.
  • Tunteja voi korvata saman tai alemman tason tunneilla.
  • Korvaukset tulee tehdä pääsääntöisesti käyttää saman lukuvuoden aikana.
  • Korvaustuntilippuja voi käyttää myös seuraavan lukukauden aikana, jos osallistuu lukukaudelle vähintään minimimaksulla. Syys- ja kevätlukukauden minimimaksu on puolilukukausimaksu, kesälukukauden minimimaksu on pieni passi.
  • Rajattoman passin tunteja ei voi korvata seuraavalla lukukaudella. Rajattomalla passilla voi käydä korvaamassa kyseessä olevan lukukauden aikana ilman korvauslippuja.
  • Pidemmissä sairastapauksissa korvaukset voidaan siirtää myös myöhemmille lukukausille.