Maksut

LUKUKAUSIMAKSUT

Taulukossa ovat Jyväskylän Tanssiyhdistys ry:n jäsenten lukukausimaksut syys- ja kevätlukukausille 2018-2019.

Muille kuin jäsenille maksut ovat 40 € taulukon hintoja suuremmat. Jyväskylän Tanssiyhdistys ry:n jäseneksi liitytään tunneille ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenmaksu on lukuvuodessa 20 €. Lue lisää jäsenyydestä.

Jos oppilas käy eripituisilla tunneilla laskutetaan pidemmät tunnit aina ensimmäisinä. Esimerkki: Oppilas (jäsen) käy tunnilla kolme kertaa viikossa: 75 min + 60 min + 45 min. Maksut: 200 € + 125 € + 90 € = yhteensä lukukausimaksu on 415 € (ei-jäsen 535 €).

Lukukausimaksu maksetaan kaksi kertaa lukuvuodessa. Laskut lähetetään sähköpostitse syyskuussa ja helmikuussa ja ne maksetaan eräpäivään mennessä. Ennen eräpäivää voidaan tarvittaessa sopia maksujärjestelyistä. Maksumuistutuksiin lisätään viivästyskorko 11 % ja huomautusmaksu 5 €. Toisen maksumuistutuksen jälkeen perinnän suorittaa perintätoimisto.

Erityistapauksissa (esim. lääkärintodistuksella) voidaan ennakkoon sopia puolen lukukauden (8 opetusviikkoa) maksusta, joka on 60 % koko lukukausimaksusta.

Tunnin pituus 1. viikkotunti 2. viikkotunti 3. viikkotunti 4. viikkotunti yli 4 viikkotuntia
45 min 155 € + 110 € + 90 € + 90 €
60 min 180 € + 125 € + 100 € + 100 € passit 440-520 €
75 min 200 € + 135 € + 110 € + 110 € passit 440-520 €
90 min 220 € + 145 € + 120 € + 120 € passit 440-520 €

PASSIT

RAJATON TANSSIPASSI
Sisältää rajoittamattoman tuntimäärän lukukauden aikana. Rajattoman passin tunteja ei voi korvata seuraavalla lukukaudella. Jäsenet 520 €, muut 590 €.

ERIKOISKOULUTUSRYHMIEN PASSIT
EK-passit on tarkoitettu ryhmiin valituille oppilaille ja sisältävät tanssituntien lisäksi esiintymiset, koreografiaharjoitukset ja tanssitietousopinnot sekä EK-leirin. Passi laskutetaan viikkotuntimäärän mukaan.

  • Pieni EK-PASSI    390 € sisältää 3-4 viikkotuntia
  • Keski EK-PASSI   440 € sisältää 5-6 viikkotuntia
  • Iso EK-PASSI       490 € sisältää 7-8 viikkotuntia

ALENNUKSET LUKUKAUSIMAKSUISTA

LUKUKAUSIMAKSU ON PALJOUSALENNUS
Kun sitoutuu opintoihin koko lukukaudeksi tai vähintään puolilukukaudeksi, tulevat opinnot edullisemmaksi. Lukukausimaksulla tuntihinta on noin 8-13 € riippuen tunnin pituudesta. Lyhyemmät opiskelujaksot maksetaan kertatuntimaksun 15 € mukaan. Lukukausimaksut sisältävät 16 opetusviikkoa syksyllä ja 17 keväällä.

TANSSIPASSIEN ALENNUKSET
Mitä useampi tunti viikossa, sitä edullisempi on yksittäisen tunnin hinta, halvimmillaan passeilla tuntihinta on alle 2 €.

JÄSENALENNUS
Jyväskylän Tanssiyhdistys ry:n 20 € jäsenmaksulla lukuvuodessa saat tuntuvan alennuksen (40€/viikkotunti) lukukausimaksuihin. Yllä olevassa taulukossa näkyvät jäsenten lukukausimaksut. Jäseneksi liitytään ilmoittautumisen yhteydessä ja jäsenmaksu laskutetaan ensimmäisen lukukausimaksun yhteydessä.

PERHEALENNUS
Perhealennus on 15 € lukukausimaksusta jokaiselle samassa taloudessa asuvalle oppilaalle. Perhealennusta ei saa passihinnoista, kisaryhmämaksuista, puolilukukausimaksusta eikä opiskelija-alennuksen kanssa.

OPISKELIJA-ALENNUS
Yli 18 vuotiaat opiskelijat, jotka eivät asu samassa taloudessa vanhempiensa kanssa saavat 30 € alennuksen lukukausimaksusta toimittamalla toimistoon kopion opiskelijakortista tai opiskelutodistuksesta. Opiskelija-alennusta ei saa passihinnoista, kisaryhmämaksuista, puolilukukausimaksuista, eikä perhealennuksen kanssa.

KAVERIALENNUS
Jokaisesta kaveristasi, joka aloittaa tanssin uutena oppilaana sinun kutsumanasi, saat itsellesi seuraavan lukukauden maksusta 10 € kaverialennusta.

SENIORIALENNUS
60+ tunneilla alennus on -30% lukukausimaksusta. Ei voi liittää muita alennuksia.

ILOA TANSSISTA –tunnit alkavat syyskuussa. Opetuskertoja on 14. Alennus on -30 % normaalista lukukausimaksusta. Ei voi liittää muita alennuksia.

SAAVUTETTAVUUSTUKI Jyväskylän tanssiyhdistys ry:ltä voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella vapaaoppilas- tai osittain taloudellisesti tuettua oppilaspaikkaa (TATU). Hakuaika 1.- 31.8. yhdistys@jyvaskylantanssiopisto.org. Paikkoja on rajoitetusti.

KISAMAKSUT 2018-19

LASTEN KISARYHMÄTUNTI lasketaan yhdeksi viikkotunniksi lukukausimaksuun. Muut kilpailukulut (FDO:n henkilökohtainen jäsenmaksu ja kilpailulupamaksu, kisakohtainen osallistumismaksu, puvustus, matkat ja mahdollinen majoitus) maksetaan erikseen.

AIKUISTEN JA JUNIOREIDEN KISARYHMÄMAKSU on EK-ryhmäläisille 160 €, jäsenille 200 € ja muille 225 € lukukaudessa. Useammassa kisaryhmässä ollessa toisen ryhmän maksu -50 %. Maksu laskutetaan kaksi kertaa vuodessa. Hintaan sisältyy ryhmän tanssituntien lisäksi kilpailukoreografia, yksi kisakohtainen osallistumismaksu ja yksi edestakainen matka kilpailupaikalle yhteiskuljetuksilla. FDO:n henkilökohtainen jäsenmaksu ja kilpailulupamaksu, puvustus sekä mahdollinen majoitus eivät kuulu hintaan vaan ne maksetaan erikseen.

SOOLO VALMENNUSPAKETTI sisältää kilpailukoreografian ja sen harjoittamisen sekä salivuokran 8 h. Hinta 350 €.

DUO VALMENNUSPAKETTI sisältää kilpailukoreografian ja sen harjoittamisen sekä salivuokran 10 h. Hinta 440 €.

KESÄLUKUKAUSI 2019

Kesälukukauden maksuista tiedotetaan kevätkaudella.

MUUT MAKSUT

PERSONAL DANCE TRAINERIN YKSITYISTUNTI
Tanssiopiston salissa 60 € / 60 min. Ei voi liittää alennuksia.

YKSITYINEN RYHMÄTUNTI
Tanssiopiston salissa 100 € / 60 min. Ei voi liittää alennuksia.

KERTAKÄYNNIT
maksetaan tunnin alussa käteisellä ja tasarahalla opettajalle á 15 €. Yksi kokeilukerta on ilmainen sekä syys- ja kevätlukukausilla aloittaville oppilaille.

PUOLILUKUKAUSIMAKSU
Erityistapauksissa (esim. lääkärintodistuksella) voidaan ennakkoon sopia puolen lukukauden (8 opetusviikkoa) maksusta, joka on 60 % lukukausimaksusta.

Epassi Sportti- ja Kulttuuri (verkkomaksu) sekä Smartum (setelit tai maksu Polku-palvelun kautta) käyvät maksuvälineenä. Epassi ja Smartum ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa esimerkiksi lapsen tanssitunteja. Tiedustele toimistosta.

KORVAUSKÄYTÄNNÖT

  • Yksittäisistä poissaloloista saa korvaustuntilippuja opettajilta.
  • Korvaustuntiliput ovat henkilökohtaisia. Poikkeustapauksissa (esim. jos korvaavaa tuntia ei ole) lapsen korvauslippuja voi käyttää oppilaana oleva perheenjäsen.
  • Tunteja voi korvata saman tai alemman tason tunneilla.
  • Korvaukset tulee tehdä pääsääntöisesti saman lukuvuoden aikana.
  • Korvaustuntilippuja voi käyttää myös seuraavan lukukauden aikana, jos osallistuu lukukaudelle vähintään minimimaksulla. Syys- ja kevätlukukauden minimimaksu on puolilukukausimaksu, kesälukukauden minimimaksu on pieni passi. Syyslukukauden korvauslippuja voi käyttää kevätlukukaudella talvilomaan asti. Kevätlukukauden lipuilla voi korvata kesälukukaudella. Kesälukukauden käymättömiä tunteja voi korvata syyslukukaudella.
  • Rajattoman passin tunteja ei voi korvata seuraavalla lukukaudella. Rajattomalla passilla voi käydä korvaamassa kyseessä olevan lukukauden aikana ilman korvauslippuja.
  • Pidemmissä sairastapauksissa korvaukset voidaan siirtää myös myöhemmille lukukausille, mikäli oppilas rekisteröityy sille lukukaudelle vähintään minimimaksulla. Minimimaksu on syys- ja kevätlukukaudella puolilukukausimaksu, kesäjaksolla pikkupassi.